Landlord

Landlord platform
Het Landlord platform van Qenner is een onafhankelijk platform waarmee op een universele en flexibele wijze, vraag en aanbod gekoppeld kunnen worden. Het backoffice van Landlord staat hierbij centraal. De backoffice is speciaal ontwikkelt voor het beheren, reserveren en distribueren van vakantiewoningen, parken en ander recreatief aanbod. Dit centrale onderhoud- en reserveringssysteem voor recreatief aanbod kan gebruikt worden door touroperators, tussenpersonen, vakantieparken en eigenaren. Qenner heeft met dit programma een oplossing bedacht voor het handmatig en tijdrovend invoeren van gegevens van klanten, zodat er gesproken kan worden over maximale efficiency binnen uw bedrijf!

Belangrijke voordelen van het Landlord platform van Qenner:

• Meertalig
• Multi channel distributie
• Onafhankelijk
• prijzen direct beschikbaar incl (actie)kortingen
• Real-time beschikbaarheid
• Flexibel (betaling, inrichting, afrekening)
• eigen artikelen (verzekeringen) kunnen boeken
• keuze voor verzending en klantcontact
• Segmentatie mogelijk voor distributiekanalen
• universele koppeling voor diverse resellers

De mogelijkheden
Landlord is gemakkelijk in gebruik voor diverse partijen. Het programma biedt verschillende mogelijkheden, zoals het beheer van accommodatiebeschrijvingen, dynamisch beheer van prijs en beschikbaarheid, uitgebreid inkoop- en verkoopbeheer, relatiebeheer, meertalig in gebruik, managementinformatie, afrekening- en reserveringsreportages en onder andere een geautomatiseerd betalingsproces.

Landlord is gemakkelijk toegankelijk te maken als balie front office systeem voor gebruikers voor bijvoorbeeld een reserveringcentrale, de lokale VVV of het parkbeheer. Dit gebeurt door middel van een eigen inlogcode, zodat de reserveringen bij de verhuurders kunnen worden vastgelegd en de betalingen in ontvangst genomen kunnen worden. Verder kunnen er aparte facturen worden aangemaakt en kunnen boekingen worden gewijzigd.

Korte uitleg over Landlord
Alle gegevens die in het bezit zijn binnen het platform, staan zorgvuldig opgeslagen in een grote database, zodat deze gegevens gebruikt kunnen worden voor zoek en boek opdrachten door uw bedrijf.

Verder is het in Landlord mogelijk meertalige content in te voeren voor de producten. Ook worden er in meerdere talen zogenoemde mail templates opgeleverd. Het aanmaken van contracten tussen touroperators en aanbieders is ook mogelijk, evenals het maken van callcenter boekingen. Tevens kunnen er meerdere logins aangemaakt worden voor het backoffice systeem en kan er een inlog uitgegeven worden aan een agent of andere aanbieder, om zelf wijzigingen uit te voeren. 

Bovendien kan er in de distributie module aangegeven worden wat gedistribueerd mag worden naar uw eigen website of partner websites die ook zijn aangesloten op het Landlord platform. Voor distributie naar partijen die niet aan het Qenner platform zijn gekoppeld, zijn diverse export of webservices beschikbaar.

Maatwerk koppeling mogelijkheden
Qenner biedt diverse oplossingen zoals de ZoekWebService of onze Vakantiewoningen XML Export om aanbod te kunnen ontsluiten op diverse sites. Beide oplossingen zijn meertalig opgezet wat de mogelijkheid biedt om ook naar bijvoorbeeld in Europa uit te breiden. Ook is er veel expertise aanwezig voor het opzetten van nieuwe koppelingen naar andere partijen.

Website oplossing voor het Landlord platform
Met deze applicatie is het mogelijk het complete reisaanbod in een deelpagina van uw website te plaatsen. Zo kunt u Landlord combineren met een website van Qenner. In het zoek en boek frame is het voor de consument mogelijk online vakantiereizen, vakantiewoningen, vakantieparken, waterrecreatie en chartervluchten te zoeken en te boeken!

Gebruiksvriendelijkheid en behoeften vanuit de reisbranche staan bij Qenner centraal. Qenner ziet steeds nieuwe kansen, volgt de trends en speelt hier voortdurend op in!

Referenties

www.happyhome.nl
Websites van de touroperator Happy Home, gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen. Zij bieden vakantiehuizen aan in Europa en hebben verschillende Europese websites. Happyhome maakt gebruik van het gehele platform. Via de back-office applicatie Landlord voeren ze het aanbod wat ze op de site(s) willen aanbieden in en op hun eigen websites bieden ze dit aanbod aan. Wanner de consument een boeking maakt wordt deze gelijk verwerkt door het reserveringssysteem.

www.vacances-directes.nl
Vacances directes is één van de grotere aanbieders van vakantieaccommodaties op vakantieparken en campings in West-Europa. (130 campings en vakantieparken in Frankrijk, Spanje en Italië). Voor de Nederlandse en Belgische markt maakt Vacances-directes gebruik van de software van het Landlord platform. Dagelijks wordt het actuele aanbod verwerkt binnen het platform en doorgezet naar de eigen website(s) en naar andere (affiliate) partners. De boekingen worden direct verwerkt naar het reserveringssysteem van het park. De parken zijn aangesloten op Resalys.

www.bungalows.nl (Bookit)
Website waarop het aanbod van diverse vakantiewoningen aanbieders wordt ontsloten. Vanuit het platform is er een directe koppeling met bungalows.nl.

www.bungalowspecials.nl
Website waarop het aanbod van diverse vakantiewoningen aanbieders wordt ontsloten. Vanuit het platform is er een directe koppeling met Bungalowspecials.

www.alle-vakantiehuizen.nl
Deze site biedt het aanbod aan van diverse touroperators. Vanuit het platform is hier een directe koppeling mee.

www.easyhome.com
Easyhome is een agent die vakantiewoningenaanbod heeft in heel Europa, en ook diverse sites in Europa.

www.d-reizen.nl
Aanbod van de diverse touroperators die via het platform worden aangeboden zijn medio 2012 beschikbaar op d-reizen.nl

www.boatbiketours.nl / www.sailingadventuretours.nl
Channel Cruises is de partij achter deze website(s). Zij maken gebruik van het platform om het aanbod te kunnen onderhouden.

Landlord platform van Qenner in het kort
(Beheer-, reservering- en distributieplatform voor vakantiewoningen)

• beheersysteem voor objecten (vakantiewoningen)
• Beschrijvingen, prijslijsten, additionele producten, allotment, anbiedingen, etc.)
• Hierbij kunnen de huiseigenaren zelf via een eigen login de beschikbaarheid bijhouden.
• bijhouden van allotments/beschikbaarheid
• verrekenen van opbrengsten met de eigenaren
• reserveringssyteem
• distributieplatform
• management-, afrekening- en reserverings-rapportages
• geautomatiseerd betalingsproces (bibit, ogone)
• on-line zoeken-boeken op basis van XML-gegevensuitwisseling
• diverse export mogelijkheden
• affiliate systeem

Interesse in aansluiting op het Landlord platform?
Wilt u graag aangesloten worden op het Landlord platform, als aanbieder of als afnemer, webbouwer of bent u systems integrator en wilt u het Qenner product integreren in de website van uw afnemers? Neem dan contact met ons op voor een demonstratie en een proef-account.

Google Analytics