Toeristiek

Toeristiek is een onderdeel van Qenner en is dé provider van objectieve, onafhankelijke, betrouwbare en actuele bestemmingsinformatie.

Unieke content
Al ruim 35 jaar biedt Toeristiek de reisbranche, objectieve bestemmingsinformatie over landen, streken, skigebieden, plaatsen en accommodaties. Al deze gegevens worden verzameld door professionele, speciaal daarvoor opgeleide onderzoekers.

Het onderzoek wordt gedaan aan de hand van zeer uitgebreide vragenlijsten om een hoogwaardige en constante kwaliteit van de kenmerken te waarborgen. De totale vragenlijst omvat circa 600 elementen en raakt daarmee alles wat voor de vakantieganger van belang zou kunnen zijn.

De database van Toeristiek bevat actuele gegevens van meer dan 22.800 accommodaties, 3.170 plaatsen, 385 streken, 245 skigebieden en 82 landen, aangevuld met meer dan 205.000 foto’s en 1.500 plattegronden en piste overzichten.

Reisbureau applicatie ToeristiekTravelSearch
In de reisbureau-baliemodule ToeristiekTravelsearch wordt de unieke Toeristiekinformatie gecombineerd met actuele reissommen, aanbiedingen, beschikbaarheid, touroperatorinformatie en de mogelijkheid om direct te boeken bij de touroperator. Ideaal om professioneel, snel en efficiënt te kunnen zoeken naar passend en beschikbaar reisaanbod. Dus zoeken, informeren, vergelijken en boeken in één systeem!

Toeristiek @ YourSite
Qenner heeft de webservice Toeristiek@YourSite (T@YS) ontwikkeld om Toeristiek-informatie op eenvoudige wijze te integreren in uw reiswebsite(s). Hiermee wordt aan de website bezoeker onafhankelijke, objectieve informatie over de vakantiebestemming getoond. Met T@YS heeft u dus altijd actuele informatie bij de hand. Op basis van verschillende licentievormen kunt u eigenhandig de volgorde van informatie, opmaak en stijl bepalen. Verder kunt u met T@YS ook zelf teksten samenstellen op basis van een gekozen selectie en à la minuut instellingen wijzigen, zo vaak als u wilt!

Google Analytics