Stages

Stagiaires Bestemmings- en accommodatie Onderzoeker (MBO+/HBO)

Op zoek naar een stevige basis voor jouw toekomstige baan in de reiswereld?
Vakantie-accommodaties en –bestemmingen leren kennen van over de hele wereld? Meewerken aan de meest complete en gedetailleerde vakantie-informatie-database? Contacten maken met relaties op locatie? Je opgedane talenkennis in praktijk brengen? 

Dan is een stage als bestemmings- en accommodatie-onderzoeker bij Toeristiek, onderdeel van Qenner, echt iets voor jou!

Omschrijving bedrijf
Toeristiek is al sinds 1973 de objectieve en onafhankelijk informatieleverancier voor de Nederlandse reisindustrie, met name gespecialiseerd in feitelijke bestemmings- en accommodatiecontent. Sinds 2012 maakt het onderdeel uit van Qenner, leverancier van innoverende producten en services aan de reisindustrie.  

Werkzaamheden
De stagiaires die wij zoeken gaan onderdeel uit maken van een klein maar gemotiveerd team die o.a. als focus heeft het vernieuwen van de uitgebreide toeristische feitendatabase en het meedenken over en ontwikkelen van innovatieve applicaties en tools vanuit deze database. Tot de taken horen in ieder geval:

•    Verzamelen van feiten van hotels en bestemmingen, aan de hand van een vooraf vastgestelde checklijst, middels de daarvoor beschikbare zijnde bronnen;
•    Verzamelen van foto’s en video’s van bovenstaande hotels en bestemmingen;  
•    Uitvoeren van redactie over verzamelde reiscontent; 
•    Assisteren bij lopende projecten binnen Qenner / Toeristiek; 
•    Het mede beheren van de Qenner servicedesk.

Profiel stagiair(e):
Je bent echt geïnteresseerd in vakantiebestemmingen en wilt graag een goede basis op het gebied van bestemmings- en accommodatiecontent verkrijgen. Vooral voor bv. toekomstige hotel inkopers is dit een ideale manier om belangrijke basiskennis op te doen, die van pas gaat komen tijdens je latere carrière.  

Karaktereigenschappen die bij je horen zijn: open in communicatie, doortastend, enthousiast, op de goede manier bijdehand en nieuwsgierig, pragmatisch en volhoudend. Verder ben je goed in je talen, en ook niet bang om deze te spreken. En je bent een teamplayer. 

De stage kenmerkt zich door een zekere mate van zelfstandigheid, waarbij verder nauwkeurigheid en een gestructureerde werkwijze belangrijk zijn. Verder verwachten we:
-    HBO werk- en denkniveau
-    Goede kennis van de Engelse taal en een 2e buitenlandse taal, met name Spaans, Duits, Turks, Frans, Italiaans of Grieks; 
-    Enthousiasme;
-    Flexibiliteit;
-    Gevoel voor humor.

Vergoeding
€300 bruto per maand

Periode
Per direct of in overleg. De stageduur is minimaal 5 maanden. Je hebt recht op 1 vrije dag per maand. De stage start met een inwerktraject en tijdens de stageperiode krijg je professionele begeleiding. Ook krijg je volop gelegenheid om het bedrijf én branche goed te leren kennen.

Informatie / Solliciteren
Werken bij Qenner / Toeristiek betekent deel uitmaken van een groep van rond de 15 enthousiaste mensen, die van Qenner / Toeristiek een ‘great place to work’ maken. 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met René Meutstege, tel. +31 (0)88 - 25 00 000, mail: r.meutstege@qenner.com

 

Google Analytics